Om mig

Kreativ Frontendutvecklare / UX Designer

 

Jag är en kreativ frontendutvecklare och UX Designer som gillar teknik och människorna som använder den. Jag är bra på att se detaljerna och har bra överblick. Har höga ambitioner, gillar utmaningar, älskar att lära mig och utvecklas. Jag är pedagogisk, analytisk och är en bra kommunikatör. Självklart jobbar jag med Responsive design, Progressive enhancement och andra moderna strategier. Jag har användaren i fokus, följer standarder och skriver kod som är lätt att följa.

Jag arbetar på har en gedigen och mångårig erfarenhet av att arbeta som frontend-utvecklare och UX Designer. Jag arbetar på Stockholms Universitet. Jag har studerat på Nackademin på utbildningen Interaktionsdesign som innehöll webbutveckling, Interaktionsdesign/användbarhet, grafisk design mm. Jag har tidigare studerat IT och kommunikationsvetenskap på Stockholms Universitet/KTH.

David Gustavsson

David Gustavsson

 david@dagu.se

070 – 307 46 09

@dav_gus

LinkedIn»

Jag är intresserad av gränssnitt. Både att designa dem med hjälp av feedback från användare och att bygga dem. För mig är det en stor fördel att arbeta med båda ”sidorna” – frontendutvecklare och UX Designer eftersom jag får mycket synergieffekter. Gillar också tillgänglighet, grafisk design och kommunikation. Jag gillar att arbeta agilt i alla faser av utvecklingen.

Min inställning är alltid att det är roligt och nödvändigt att gå framåt, förbättras, utvecklas och lära sig nya saker. Jag är en dynamisk, noggrann och driven person. Jag har lätt för att lära mig nya saker och förstår att nyckeln till framgång är att vara flexibel och utvecklingsbar med en kombination av gedigen baskunskap.

På fritiden umgås jag med sambo och katter, spelar spel på min PC, tittar på serier/filmer, promenerar, tränar etc.

Läs mer i mitt CV» och titta i Portfolion»

Verkar jag intressant för ditt företag eller organisation? Tveka inte att kontakta mig med ett erbjudande.